Development & SEO – Ce presupune crearea unui website?

În primul rând, cumpărarea unui domeniu – respectiv numele pe care vrei să îl oferi site-ului, care să fie relevant pentru conținutul sau domeniul tău de activitate. Alegerea unui webhost nu este o grijă, te vom ajuta noi!

Development & SEO

Construirea paginilor web – aici este nevoie de cunoștințele solide ale unui programator și de creativitatea unui designer. Dimensiunile unui proiect nu au limite.

Development & SEO – Tehnologii Folosite:

Implementăm în website-uri tehnologia HTML5 și CSS3 cu strucura de tip Full Responsive pe orice device valabil (de la ecran de 4″ și rezoluție VGA până la ecrane de 50″ și rezoluție 5K), Mobile Oriented (aprox 65-70% din traficul de internet se face pe dispozitive mobile), Video enhanced și optimizate SEO (conform standardelor google și bing  actuale)

Development & SEO – Web 2.0

Conceptul Web 2.0 a apărut în 2004-2005 şi nu se referă la o a doua versiune a unui software sau a unei tehnici web, ci mai degrabă la diferite caracteristici de pe Internet, cum ar fi colaborarea şi distribuţia, precum şi aspectul interactiv. După 2004, paginile web şi interacţiunea cu utilizatorul au devenit mai dinamice. Tim o ‘ Reilly a inventat acest termen şi a făcut-o celebru. Odată cu apariţia Web 2.0, tehnologia Web care anterior a existat a fost simbolic numit Web 1.0

Development & SEO – Ce este HTML?

HTML este o tehnologie prin care documentele text, precum şi imagini, pot fi afişate pe o singură pagină prin intermediul software-ului de specialitate, numite browsere web. Textul şi informaţiile de pe o pagină pot fi aranjate şi adnotate cu diferite coduri, tipuri de metadate şi instrucţiuni de redare. Este posibil să evidenţiaţi un anumit text, să-l aranjaţi în paragrafe, să introduceţi imagini sau să utilizaţi limbi mai sofisticate, hărţi sau formate afişate.

HTML poate include metadate, adică informaţii despre autorul documentului, titlului sau informaţiilor despre să formataţi şi să împărţiţi documentul în tabele, paragrafe, segmente, titluri şi liste. Aceste informaţii sunt interpretate de browser pentru a afişa informaţiile într-un mod coerent şi permite o pagină să fie legate între ele şi formarea de hyperlink-uri. Formatul HTML poate fi editat şi citit prin intermediul editorilor de text simplu sau programe specializate.

Development & SEO – Ce este CSS?

CSS sau Cascading Style Sheets este un standard care ajută la formatarea unui document HTML într-un mod mai simplu şi mai creativ. Un fişier CSS poate fi ataşat la un fişier HTML ca un fişier extern sau chiar în documentul HTML printr-un atribut. Modul în care conţinutul unui site este afişat poate fi controlat de CSS. CSS, de asemenea, ajută la formatarea unor pagini în XHTML, XML, sau formate SVGL.

Development & SEO – Ce este php?

Php sau PHP: Hypertext Preprocessor este un limbaj de programare folosit pentru a crea pagini web dinamice sau aplicatii web interactive. PHP limba este folosit în cod HTML, dar noi versiuni pot fi folosite pentru a crea aplicaţii independente în modul CLI, linia de comandă. PHP a devenit un limbaj foarte important pentru Open Source şi Server-Side de programare web. Instalat pe mai mult de 20.000.000 site-uri şi peste 1.000.000 servere, PHP este disponibil pentru cele mai multe servere şi sisteme de operare. Acesta este software-ul liber disponibil sub licenţa php şi este mediu la dificultate grele.

Development & SEO – Ce este MySQL?

MySQL este un sistem de gestionare a bazelor de date foarte des utilizate în legătură cu aplicaţiile de programare PHP care pot construi multe aplicaţii web şi nu numai, dar MySQL poate fi folosit cu aproape orice limbă majoră. Este produsă de compania suedeză MySQL AB și este distribuită sub licența publică generală GNU. Acest software funcţionează cu stiva lampă (Linux, Apache, MySQL, php).

Bazele de date MySQL pot fi accesate şi editate prin API-uri de c, c + +, c #, Perl, Java, Python, php, FreeBasic, şi multe altele. Chiar şi limbajele de programare ca ASP sau Visual Basic pot comunica cu bazele de date MySQL prin interfaţa MyODBC. Există şi alte componente, ar fi com/com + sau .net care permit aceste limbaje de programare pentru a comunica mai eficient cu sistemul de MySQL (de exemplu, MyVBQL). MySQL este, de asemenea, baza pentru cele mai multe blog-ul care utilizează platforma WordPress.

Development & SEO – Ce este Ajax?

Ajax (sau AJAX) este acronimul pentru asincron JavaScript şi XML. Ajax este o tehnica folosita pentru a crea aplicatii web interactive si pagini web mai rapide. Ajax trimite cantităţi mici de date la server, astfel încât un site web nu trebuie să fie Reloaded pentru fiecare acţiune de utilizator. Ajax creşte viteza, crearea de aplicatii web, care sunt mai uşor de utilizat şi mai interactive.

Development & SEO – Ce este JavaScript?

JavaScript este un limbaj de programare foarte popular, care este utilizat în multe pagini web. Codul JavaScript poate aduce funcţionalitate interactive la orice site-ul astfel încât site-ul este mai dinamic. Codul JavaScript este condus de browser-ul şi poate oferi, de asemenea, acces la obiecte sau programe din alte aplicaţii. JavaScript a fost numit în primul rând Mocha apoi LiveScript şi a fost dezvoltat de Netscape Communication Corporation.

Development & SEO – Ce este Flash?

Adobe Flash, cunoscut şi ca flash, dezvoltă aplicaţii interactive sau pagini web. O pagină web flash poate fi mai dinamică prin încurajarea şi facilitarea interacţiunii cu vizitatorii. Adobe Flash a fost dezvoltat de Macromedia, dar a fost preluat de Adobe. Tehnologia Flash nu este compatibil, în general, cu motoarele de căutare, dar se poate crea site-uri mari prin ea.

Development & SEO – Ce este XML?

XML este acronimul pentru Extensible Markup Language (XML) şi este o meta-Markup Language. Se poate crea alte limbaje de marcare, ar fi XHTML, RDF, RSS, MathML, SVG, şi Owl, care fac parte din familia XML. XML poate stoca date nestructurate şi semi-structurate şi transfera date între diferite aplicaţii prin Internet. Datele XML pot fi utilizate în HTML, acesta din urmă ajută la identificarea datelor mai repede de către motoarele de căutare.

Prin JavaScript, php şi alte limbi, un fişier XML pot fi incluse în paginile site-ului pentru a facilita comunicarea cu alte site-uri.

Development & SEO – Ce este CMS?

CMS (Content Management System) sau sisteme de management al conţinutului este un software conceput pentru a ajuta utilizatorul să gestioneze şi să gestioneze conţinutul site-urilor web. Scopul acestor programe este de a reduce timpul petrecut de către utilizator pentru a edita şi de a gestiona un site. În unele cazuri, unele operațiuni pot fi complet automatizate.

Printr-un program CMS, aveţi posibilitatea să organizaţi, să editaţi sau să publicaţi mai multe tipuri de conţinut. Mai mulţi utilizatori pot lucra simultan într-un sistem CMS şi pot fi, de asemenea, utilizate pentru a gestiona aplicaţii interne. Prin CMS, chiar şi utilizatorii non-IT pot publica sau administra conţinut online şi publică conţinut pe diverse site-uri.

Fiecare sistem CMS este diferit şi poate fi personalizat în funcţie de site-ul este folosit pentru şi în funcţie de nevoile utilizatorului. Sistemele CMS sunt similare cu sistemele de management al documentelor DMS si sistemele de tranzactionare ECS.

Development & SEO – WordPress

WordPress este cea mai răspândită platformă de blogging din lume. Noi îl folosim ca CMS (Content Management System) pentru multe dintre site-urile pe care le creăm. WordPress este recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune CMSS din lume, precum şi cea mai extensibilă platformă disponibile în prezent, iar site-urile create în WordPress sunt SEO Friendly, un avantaj pentru cei care doresc să urce la cea mai bună poziţie pe Google.

Development & SEO – WooCommerce

WooCommerce este un set de instrumente de eCommerce folosite pentru a crea magazine online.

Development & SEO – Linux

Linux este un sistem de operare bazat pe Unix freeware. Programul a fost creat iniţial de Linus Torvalds. Acesta este utilizat în principal pe serverele din cauza vitezei sale.

Development & SEO – cPanel

cPanel este un software de management de server care poate gestiona cu uşurinţă şi eficient conturile de e-mail, baze de date MySQL, directoare protejate prin parolă şi alte opţiuni şi caracteristici. [1]

Development & SEO – Testarea Produsului Finit:

Testarea este foarte importantă pentru software pentru a verifica compatibilitatea acestora pe multiplele platforme care se pot regăsi în ziua de azi:

Dispozitive:

 • Laptop
 • Desktop
 • Mobil
 • Tableta

Platforme:

 • Google Chrome
 • FireFox
 • Safari
 • Opera
 • IE 11
 • IE 10
 • iOS
 • Android

Development & SEO – SEO

Etapele principale ale SEO

SEO nu este standard, pentru că fiecare campanie de marketing este unică și trebuie să fie adaptată produsului sau serviciului promovat. Principalele etape ale optimizării în motoarele de căutare sunt:

 • Strategia SEO: presupune studiul concurenței și al afacerii vizate și întocmirea de cuvinte cheie care să o descrie și să o poziționeze cât mai bine pe piață vizată;
 • Analiza siteului: acesta este analizat din punct de vedere al „construirii” în scopul reglării eventualelor probleme de programare. Este analizat și conținutul actual din punct de vedere al orginalității, acurateței, utilității.
 • Implementarea strategiei SEO: se pune accent pe campania de Link Building (direcționarea cât mai multor linkuri către siteul vizat). Astfel, crește traficul pe site și interesul vizitatorilor, iar poziționarea companiei în mediul online este de asemenea sporită.
 • Generarea de rapoarte și statistici: în urmă aplicării strategiei de SEO, se pot vedea rezultatele acestea la nivel săptămânal, lunar. Se poate genera un raport care măsoară traficul de vizitatori, zonele din care aceștia provin, paginile cele mai des accesate. Contactează-ne!